Scratchbread
There was only window. No seats.
But there were many people waiting even it was snowing.
At the window. there were crazy display samples. I saw them carefully but I couldn't know what they were. They were too complicated.
Some people ordered soup in front of me and when I was watching they served tomato soup in the paper cups and dunked bread into soup!!! That was not I expected.
I was not ready for big meal so I didn't order but some menu had boiled egg on top and looked good!!!
I'm sure I will try them next time!!
It was so Brooklyn place.
And I tried scone and oatmeal chunky and both were so good.
Scone had dates, bacon and orange inside... what a combination!!! This salty sweet flavor was complicated but it was good surprising.
And oatmeal chunky had banana, currents and apple... it was dense but that made this better too.
昨日、友達に連れられて、スクラッチブレッドというお店に行ってきました。
壁に窓口があるだけのお店。外は雪が降っていたにも関わらず、お客さんは寒い中並んでいました。窓口には、ごちゃごちゃとサンプルが置いてあるのですが、みんな複雑すぎて、そして豪快すぎて、意味不明。
前のお客さんがトマトスープを注文していましたが、かなり濃度の濃いスープにお店のお兄さんは、パンをどぼんと突っ込みました。
ほんと豪快。ご飯というのには、まだ早かったので、スコーンとオートミールチャンキーという2つを選んでみました。なんといってもスコーンは、デーツ、ベーコン、オレンジが入っており、しょっぱ甘い感じ。複雑な味でびっくりしましたが、食べれば食べるほど、なんだかはまる味でした。そしてオートミールチャンキーの方は、とっても詰まった感じでしたが、甘さがカレンツやリンゴの自然の甘さのみのようで、素材の味を生きてて、とってもおいしかったです。
3人で分けましたが、それぞれがとっても食べ応えがあるので、すぐにお腹がいっぱいになってしまいました。
お店の雰囲気もお店の人もお客さんも、「ザ ブルックリン」という感じで、面白かったです。
No comments:
Post a Comment