Brasserie
http://www.patinagroup.com/restaurant.php?restaurants_id=55
I just went to this restaurant with my coworker.
It was very French and I enjoyed there a lot.
When I got there there was not many people but after 12:30 suddenly the restaurant was packed with people. I guess it's because of restaurant week and location. It seems most of them were having business lunch.
I didn't have the "FRENCH" cuisine for a while and this reminded me lunch at Le Cordon Bleu for employees. Before I didn't know much about French food but I learned a lot from that lunch.
I miss those days sometimes:)
And what made me happy was they served one whole baguette for each table. And butter was from "echire"!!! This baguette with butter made my day!! lol It was really good one.
Of course I enjoyed rest of course too:) I love restaurant week!!!
今日、ブラッスリーと言うレストランに行ってきました。
とってもフレンチなメニューで、なんだかコルドンの賄いが懐かしくなってしまいました。ニースサラダにカスレ、レモンタルトを注文。とっても満足でした。
しかし何よりもうれしかったのが、一テーブルごとにフレッシュなバゲットが一本。そしてエシレのバターも添えられていました。
朝食を抜いて行っていたため、結構たくさんバゲットも食べてしまいましたが、それくらいとってもおいしいバゲットでした。。。
お店に着いた頃にはまだあまり混んでいなかった店内も12時半には満席に。
ビジネスランチを楽しんでいるような方々が多く、ブルックリンではまずない雰囲気。そんなのもたまにはいいな〜と思いつつ。。。ワンピース着てきてよかった〜と思ったのでした。
あー、レストランウィークやっぱりいいですね〜。
次はどこを試そうか。。。
No comments:
Post a Comment