Welcome to my page!!

I'm gonna share my and our experiences in NY as Japanese from today. For me life in NY is so much fun!! Many things are different from Japan and many things are the same... lol
Most of topics might be food though...
I hope you can enjoy:)
今日からニューヨークでの日本人としての体験を書いて行こうと思います。ニューヨークでの生活は…楽しすぎる!!日本との違いや共通点がいっぱい!!ほとんどが食べ物関連になりそうですが、楽しんでいただけたらと思います^^

Nov 11, 2012

Good & Evil Chocolate by Eclat

On November 8th, I went to ardesia to celebrate the debut of Good & Evil chocolate.
Ardesia
This chocolate is made by Eric Ripert, Anthony Bourdain and Christopher Curtin from Eclat.
I had no idea how it tastes before but it was so good chocolate!! Not too sweet and can get cocoa flavor as much as possible. More bite makes more flavors. 
It was interesting experience!! And I tried more chocolates from Eclat but they were all so good!! And my favorite was beer chocolate.. it was amazing!!!
Eclat is the chocolatier in West Chester, PA.
Thank you so much Chef Chris for inviting me!!! It was really amazing night!!!
11月8日の夜、マンハッタンにあるバーArdesiaでGood & Evilチョコレート発売記念パーティーが開かれました。このチョコレートはペンシルバニアのウェストチェスターにあるEclatというお店のクリスシェフと、Le Bernardin のエリックシェフ、そして、No Reservationなどでおなじみのアンソニーボーデンのコラボチョコ。
名前を最初に聞いたときは、一体どんな味だろうと想像ができませんでしたが、食べてみるとびっくり。チョコレートなのに、とっても軽くて、でもかめばかむほど味が出る感じ。甘くなくて、カカオそのものの味を楽しめる感じでした。
他にもエクラのチョコレートを試食しましたが、どれも本当においしい。特にビールのチョコレートが絶品!!ビール好きではありませんが、このチョコレートはすごかった!!!ご招待くださったクリスシェフに感謝!!!






















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